Haveservice i Rungsted, Hørsholm, Hellerup og hele Nordsjælland

​Hos Anlægsgartner Jesper Heidemann udfører vi haveservice, samt vedligeholdelse af grønne områder, for både private og erhverv i Rungsted, Hørsholm, Hellerup samt hele Nordsjælland.

I den travle dagligdag kan det være svært at finde tiden til havearbejde. Ofte resulterer det i, at haven får lov at passe sig selv og dermed er til gene for planternes vækstbetingelser.

Derudover kan du være udsat for at ukrudt og andre ubudne gæster melde deres ankomst og ødelægge havens flotte look. Når din have er nået dertil, hvor den bare ligner en vild jungle, så er det blevet tid til at få fat i en erfaren haveservice.

​Vi tilbyder vores haveservice i det meste af Nordsjælland, fx byer som Fredensborg og Hillerød. Du kan også læse mere om vores øvrige services såsom brolægningbeskæring og andet indenfor anlægsarbejde.

​Hvad koster haveservice?

Alle kan få brug for haveservice – derfor prøver vi også at imødekomme mange forskellige typer budgetter med vores priser. Vi har faste priser på udvalgte rutineopgaver, men foretrækker at give en samlet pris på dit projekt, så der ikke kommer nogen overraskelser.

Derudover tilbyder vi fast haveservice, så du ikke længere skal tænke på vedligeholdelse af dine grønne områder.

​Få en skræddersyet aftale om haveservice – kontakt os!

Om det er en gang om ugen eller en gang hver anden måned, kan vi være behjælpelige. Vi skræddersyr aftalen, så den matcher dit behov for hjælp til haven.

​Vi klarer alt havearbejde fra klipning af hæk og græsslåning til vedligeholdelse af blomster og bede. Tag en snak med os, hvis der er specifikke områder, du ønsker, vi tilser.

​Kontakt os allerede i dag på telefon 40 79 62 77 eller på e-mail info@jesperheidemann.dk for et uforpligtende tilbud på haveservice.

Du kan også modtage et tilbud på haveservice, ved at udfylde kontaktformularen i højre side.

Vi glæder os til at høre fra dig.