Vedligeholdelse af grønne områder i Rungsted, Hørsholm, Hellerup og hele Nordsjælland

Vil du gerne have at dine grønne områder fremstår flotte og indbydende, og har du derfor brug for vedligeholdelse af de grønne områder?

Hos Anlægsgartner Jesper Heidemann udfører vi vedligeholdelse af grønne områder for både private og erhverv i Rungsted, Hørsholm, Hellerup og hele Nordsjælland. Vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi er sikre på, at vi og kan stå for vedligeholdelsen af dine grønne områder.

Kontakt os og hør mere

De grønne områder skal holdes ved lige

Der er ingen hemmelig, at de grønne områder skal holdes ved lige. Det kan dog kræve en del tid at lave vedligeholdelse af grønne områder, hvis der f.eks. er tale om større grønne områder, som består af mere end en enkelt græsplæne med et enkelt træ. 

Ofte oplever vi, at folk enten ikke selv har tiden til det, eller simpelthen overser de grønne områder, så de ender med at passe sig selv.  Dette kan enten være grundet mangel på ledige hænder eller den rette viden på området. Netop derfor tilbyder vi vores mange års erfaring til at udføre vedligeholde af grønne områder, så de ikke ender med at ligne en vild jungle. 

Lad os stå for vedligeholdelsen af dine grønne områder

Hos Anlægsgartner Jesper Heidemann har vi i mange år tilbudt vores ekspertise til private husstande og virksomheder. Du er derfor garanteret, at når vælger os til at stå for vedligeholdelsen af dine grønne områder, så får du en samarbejdspartner, som har grønne fingre, og sætter kunden behov i absolut højsædet.

Hos os er der altid fokus på kvalitet og grundighed ned til den mindste detalje. Dette gør sig gældende uanset hvilken opgave vi laver. Vores mål er altid at levere løsninger, som vores kunde kan få glæde af i mange år frem, og som giver vores kunder lyst til at vise deres haver eller arealer frem til deres familie og venner eller kollegaer.

Kontakt os og hør mere om vores vedligeholdelse af grønne områder

Hos Anlægsgartner Jesper Heidemann tilbyder vi skræddersyede aftaler, der matcher vores kunders behov. Uanset om der er tale om én gang i ugen eller én gang hver anden måned, så kan vi være behjælpelige.

​Kontakt os allerede i dag på telefon 40 79 62 77 eller på e-mail info@jesperheidemann.dk for et uforpligtende tilbud på haveservice. Du kan også modtage et tilbud på haveservice, ved at udfylde kontaktformularen i højre side.

Vi glæder os til at høre fra dig.