Terrasser i Rungsted, Hørsholm, Hellerup og hele Nordsjælland

Går du og drømmer om at få en ny skøn terrasse, hvor de varme sommerdage kan nydes, eller hvor du kan invitere venner eller familie over til en grillaften på terrassen? 

Hos Anlægsgartner Jesper Heidemann lægger vi terrasser efter kunden ønsker og behov. Hos Anlægsgartner Jesper Heidemann lægger vi terrasser både private og erhverv i Rungsted, Hørsholm, Hellerup og hele Nordsjælland. Vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi er sikre på, at vi og kan stå for din nye terrasse. 

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du overveje en terrasse

Vi har anlagt mange terrasser igennem tiden, og vi ved derfor, at terrassen er havens absolutte midtpunkt. En terrasse er også et godt samlingspunkt, som lægger op til gode stunder i haven.

Der finder næsten heller ikke noget bedre en at kunne sætte sig ud på terrassen og nyde det gode vejr, stå og grille aftensmaden eller blot hygge med familie og venner. Det er derfor vigtigt at den nye terrasse passer til jeres behov og ønsker, samt haven og resten af huset. 

Vi tilbyder derfor vores ekspertise når der enten skal omlægges en gammel terrasse, eller hvis der skal lægges en eller flere nye terrasser. 

Med terrasser er der plads til at tænke kreativt

Når man skal have lagt en ny terrasse eller omlagt den gamle, er der rig mulighed for at tænke kreativt. For at du får lige præcis den terrasse du drømmer om, så tager vi altid udgangspunkt i dine behov og ønsker. Det findes et hav af forskellige typer terrasser, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Når du går med tanker om at få lagt en terrasse af træ, så er der en masse overvejelser man bør gøre sig såsom:

  • Hvor stor skal terrassen være?
  • Hvor i haven skal terrassen placeres?
  • Skal der være bestemte egenskaber på terrassen?
  • Skal terrassen bygger op på en bestemt måde?

Hvis du selv i forvejen har idéer til enten stil eller udformning af terrassen, så tager vi naturligvis udgangspunkt i dem.

Mangler du inspiration, bistår vi gerne med råd og vejledning, så du sikres et resultat, du får mest mulig glæde af.​ Hos Anlægsgartner Jesper Heidemann er vi vant til at tænke kreativt og se mulighederne inden for haver og anlæg. Vi har altid flere gode ideer til, hvordan terrassen kan placeres og udføres. ​Vi sørger for en løsning, som matcher bygningens eksisterende stil.​​

Kontakt os og hør mere om vores arbejde med terrasser

Så hvis du mangler en kvalitetsbevidst anlægsgartner til at stå for din nye terrasse, så stil vi klar til at hjælpe.

​Kontakt os allerede i dag på telefon 40 79 62 77 eller på e-mail info@jesperheidemann.dk for et uforpligtende tilbud på haveservice. Du kan også modtage et uforpligtende tilbud på ved at udfylde kontaktformularen i højre side.

Vi glæder os til at høre fra dig.