Hos Anlægsgartner Jesper Heidemann er to af vores specialområder fliselægning og opførelse af ny indkørsel.

​Vi udfører indkørsler for både private såvel som erhverv og udfører indkørsler i alle slags materialer - fra belægning med sten, fliser og asfalt til plantning af træer og buske, hvis du ønsker en ny indkørsel med grønt liv.

​Vi udfører alle former for indkørsler, hvad enten det er korte eller lange indkørsler eller en indkørsel, der er en del af et gårdmiljø. Fra granitskærver til perlesten, fra beton til granit og fra fliser til herregårdssten. Kun fantasien sætter grænser, når du lader os stå for fliselægningen.

​Fliseindkørsel i forskellige mønstre tilbydes

Med en fliselægning som indkørsel har du mulighed for at få en ny indkørsel i et unikt mønster. Indkørslen kan laves med en blanding af forskellige fliser og sten, så du kan skabe et mønster, der harmonerer med huset og de omkringliggende omgivelser.

Vi klarer således både de helt enkle indkørsler til de mere avancerede, hvor udenomsarealet er tænkt med ind i planen – hvad enten det er med fliser eller skærver​

​Kvalitet er en vigtig del af vores koncept og fliselægning, hvorfor det er altafgørende for os at levere en løsning, som vores kunder bliver glade for, og som de kan være stolte af at vise frem.

​Kontakt os for fliselægning og ny indkørsel

Vi hører gerne fra dig, hvis du skal have en ny fliselægning til en ny indkørsel eller hvis de gamle fliser eller sten trænger til en renovering.

​Kontakt os i dag på telefon 40 79 62 77 eller e-mail info@jesperheidemann.dk for et uforpligtende tilbud.